Alege tara de destinatie!

Afilieri
De ce Interflora


Fiti parte din succesul
Interflora!

Dezvoltati-va afacerea cu cea mai mare companie de profil  din lume!

Interflora este prezenta astazi cu peste 58.000 de florarii in 150 de tari, toate avand acelasi standard de eficienta, calitate si cultura florala. Toate florariile din reteaua Interflora sunt conectate printr-o mare retea, rezultatul unor alegeri strategice inovative, cu investitii semnificative in suportul tehnologic pentru a oferi maximul din punct de vedere al logisticii si serviciului, atat florarilor cat si clientilor.

Cultura si pasiunea pentru flori au reprezentat din totdeauna un punct de forta in dezvoltarea Interflora.

Producatori, angrosisti, florarii, designeri, care lucreaza in 150 de tari, cu totii participa impreuna pentru a oferi un produs de inalta calitate pentru consumator.

Cu o organizare a retelei menite sa ofere cel mai bun produs clientului, a fost proiectat un sistem bazat pe mai putin timp si o distanta mai mica intre produs si destinatia acestuia. Aceasta eficienta ofera florariilor afiliate Interflora un avantaj competitiv important asupra altor producatori locali, distribuitori si florari.

Utilizarea marcii Interflora:

In calitate de afiliat, veti beneficia de dreptul de utilizare a marcii noastre si de a va acredita magazinul pentru a creste numarul de clienti.

Profitati de tehnologia digitala, notorietatea si investiile in dezvoltare, infrastructura  si inovatie ale Interflora.

Volume mai mari de afaceri:

Interflora trimite  zeci de mii de comenzi  afiliatilor sai si asigura plati prompte.

Reteaua internationala:

Fii parte a singurei retele internationale integrate,  care, prin miille de  afiliati din toata lumea garanteaza  finalizarea cu success a  oricarei comenzi.

Cursuri de formare:

Interflora va ofera posibilitatea de a participa gratuit la cursuri de formare pentru a va ajuta sa va maximizati potentialul si sa deveniti un profesionist in domeniul artei florale.

Calitate si siguranta:

Interflora este singura companie din industrie care a obtinut ISO9001 si ISO 14001, certificari pentru calitatea de achizitie si de gestionare a comenzilor de cadouri florale in Italia si in strainatate, respectand mediul si  promovarea culturii de flori.

Fiabilitate:

Interflora asigura securitatea, siguranta  si punctualitatea platilor. 
Scrieti-ne la afiliere@interflora.ro