Alege tara de destinatie!

Serviciul Interflora

Interflora Romania ofera clientilor sai diferite canale pentru a cumpara comod si in deplina siguranta un aranjament floral care sa fie livrat la domiciliu.

img-servizio-p1-Interflora.jpg  

Website

Pe site-ul nostru puteti vedea si cumpara cele mai frumoase buchete, aranjamente florale si plante, disponibile pentru a fi livrate in Romania si in intreaga lume in aceasi zi. Efectuarea comenzii este simpla si sigura, cu diverse alternative de plata.

Sectiunea My Interflora permite utilizatorilor inregistrati sa controleze istoricul comenzilor, sa beneficieze de reduceri personalizate si sa poata seta alerte pentru a nu uita sa sarbatoreasca ocaziile importante in decursul anului.

La momentul cumpararii, sistemul va trimite automat un e-mail de confirmare, pe adresa de email introdusa in procesul de comanda, cu numarul de identificare al comenzii.

     
img-servizio-p3-Interflora.jpg  

Florarii afiliate Interflora

Mai mult de 60 de florari sunt afiliati Interflora in toata Romania si sunt intodeauna disponibili pentru a sfatui clientii in alegerea cadoului floral potrivit diferitelor ocazii si, in acelasi timp, preiau comanda si o trimit la cea mai apropiata florarie Interflora. Floraria care primeste comanda va realiza buchetul floral si il va livra direct destinatarului.

 


Program de functionare

Site-ul Interflora www.interflora.ro este disponibil on-line 24 de ore din 24 pentru a comanda, a rasfoi catalogul si a vedea noutatile.

 

Serviciul Clienti Interflora +4031 436 6708 / 0319591 este activ de luni pana sambata de la orele 9:00 la 19:00 si duminica de la 9:00 la 17:00.
Florariile Interflora in mod normal respecta urmatorul program: de luni pana sambata de la 9:00 la 20:00, in zilele de duminica de la 9.00-17.00. In unele localitati, programul poate sa fie diferit.

Interflora garanteaza livrarea si in zilele de sarbatori legale:

 • Sfantul Ioan Botezatorul: 7 ianuarie
 • Sfantul Valentin: 14 februarie
 • Dragobetele: 24 februarie
 • Martisorul: 1 martie
 • Ziua Femeii: 8 martie
 • Sfintele Sarbatori Pascale
 • Ziua Muncii: 1 mai
 • Rusalii
 • Adormirea Maicii Domnului: 15 august
 • Ziua Nationala a Romaniei: 1 decembrie
 • Craciunul: 25 decembrie


TERMENI SI CONDITII

Inregistrarea ca utilizator:
Site-ul www.interflora.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Cu toate acestea pentru a beneficia de anumite servicii oferite de site precum primirea newsletter-ului Interflora sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utlizare a www.interflora.ro si a politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.interflora.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.
Site-ul www.interflora.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani. www.interflora.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

Datele personale / Politica de confidentialitate:
Prin inregistrarea ca utilizator al www.interflora.ro va vom solicita o serie de date personale precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.interflora.ro si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.interflora.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.interflora.ro in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre dvs. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail infoclienti@interflora.ro.
www.interflora.ro va colecta informatii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica). Acestea sunt necesare si pentru a avea posibilitatea de a va livra produsele comandate. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru prin contactarea noastra.


Modificarea si anularea comenzii


Modificarea comenzii:

Comanda poate fi modificata pana in ziua lucratoare inainte de data de livrare prin trimiterea unui e-mail cu numarul comenzii la: comenzi@interflora.ro.

Pentru a modifica o comanda ce urmeaza sa fie livrata in aceeasi zi trebuie sa contactati serviciul clienti la +4031 436 6708 / 0319591, pentru a verifica in ce masura acest lucru este fezabil.


Anularea:

Comanda poate fi anulata pana la doua zile lucratoare inainte de data de livrare solicitata indicand numarul de comanda.

Cererile de anulare trebuie sa fie trimise pe adresa de e-mail comenzi@interflora.ro.

In cazul in care decideti sa anulati o comanda internationala din suma restituita se va scadea o taxa de transport egala cu contravaloarea in RON a 13 €.