Alege tara de destinatie!

banner_faq.jpg

 

  EFECTUAREA COMENZII ON-LINE
 

R. Buchetele florale Interflora prezentate in acest catalog sunt realizate de florarii Interflora folosind flori si plante de calitate. In unele cazuri produsul livrat poate diferi usor de reprezentarea din imagine ca forma si culori, deoarece fiecare florar Interflora se distinge prin propria sa sensibilitate creatoare si experienta. In plus se folosesc produse sezoniere care sunt supuse schimbarilor naturale. In consecinta fotografiile au valoare ilustrativa.

R. In cazul in care biletul care insoteste buchetul floral nu este semnat expeditorul ramane complet anonim destinatarului cat si florarului executant al comenzii.

R. Florile sunt produse sezoniere. Din acest motiv, nu este intotdeauna disponibil intregul sortiment. Orice preferinta poate fi indicata in "Instructiuni speciale", dar nu putem garanta executarea ei.

R. Procedura de trimitere a comenzii cuprinde completarea unei felicitari care este livrata impreuna cu buchetul de flori.

R. Da, cosul de cumparaturi poate cuprinde mai multe produse care sa fie trimise aceluiasi destinatar chiar si la date diferite.

R. Livrarea la o anumita ora este garantata numai in cazul in care ati agreat acest lucru cu departamentul serviciu clienti la infoclienti@interflora.ro.
Ora de livrare este garantata doar pentru funeralii. In aceste cazuri clientul este rugat sa indice pe modulul de comanda ora exacta de livrare, la rubrica “Informatii de livrare."

R. Da. Pentru a modifica o comanda trebuie sa contactati serviciul clienti (de luni pana sambata de la 9:00 la 19:00, Duminica 9:00-17:00) la numarul : +4031 436 6708 / 0319591, fiind in posesia numarului de referinta al comenzii, sau puteti trimite o cerere pe e-mail la: comenzi@interflora.ro.

R. In cazul in care doriti sa anulati o comanda trebuie sa trimiteti o solicitare in scris la urmatoarea adresa de e-mail: comenzi@interflora.ro.

 
MODALITATI DE PLATA
 

R. Plata se poate face prin una dintre modalitatile propuse pe site. In detaliu:
  • Card de credit/debit on-line: pur si simplu introduceti datele cardului dvs (tipul de card, numarul, data expirarii si daca este necesar codul de control).
  • PayPal: PayPal un mod rapid si de incredere pentru a cumpara on-line in doar trei pasi simpli. Tranzactia va avea loc pe platforma PayPal si datele legate de cardul de credit vor fi procesate exculsiv prin PayPal pentru controalele necesare si pentru a se autoriza plata on-line.
Interflora Romania va administra numai detaliile cumparatorului (nume, prenume, adresa) necesare pentru emiterea facturii, pentru achizitia efectuata si gestionarea livrarii buchetului de flori la adresa destinatarului indicata in comanda.
 
LIVRARE
 

R. Pentru livrarile in strainatate costurile de livrare vor varia in functie de tara de destinatie iar pentru cele nationale pot fi costuri suplimentare doar daca localitatea unde doriti livrarea nu este acoperita de serviciul Interflora.

R. Interflora garanteaza livrarea comenzii la data solicitata si in timpul orelor agreate de deschidere a florariilor. Daca, dintr-un motiv anume, nu a fost posibila executarea comenzii, veti fi contactat de serviciul clienti in momentul in care floraria partenera ne va informa cu privire la problema legata de livrare. Pentru eventualele reclamatii sau solicitari de informatii va rugam sa trimiteti un e-mail la reclamatii@interflora.ro, indicand numarul comenzii.

R. Florarul nostru va incerca sa faca livrarea si va lasa o carte de vizita la adresa mentionata, incercand sa contacteze din nou destinatarul prin intermediul telefonului. In cazul in care florarul nu reuseste sa ajunga la destinatar, ne va comunica imediat despre imposibilitatea livrarii iar noi va vom informa prin telefon sau prin e-mail.
 
INFORMATII UTILE
 

R. Puteti suna la numarul Interflora : +4031 436 6708 / 0319591 si sa efectuati comanda telefonic.

R. Pentru orice informatii puteti contacta Serviciul Clienti Interflora:
Tel: +4031 436 6708 / 0319591
infoclienti@interflora.ro
De luni pana sambata 9:00 – 19:00
Duminica: 9:00 – 1700
Comenzi telefonice: +4031 436 6708 / 0319591

R. Pentru a afla care este cea mai apropiata florarie Interflora puteti contacta Serviciul Clienti:
Tel: +4031 436 6708 / 0319591
infoclienti@interflora.ro
De luni pana sambata 9:00 – 19:00
Duminica: 9:00 – 1700

R. Trimite-ne un email pe adresa afiliere@interflora.ro
 
MAI MULTE INFORMATII
 

R. Da, va oferim posibilitatea de a trimite un buchet de flori si duminica de la 9:00 la 17:00.