Alege tara de destinatie!

Horoscopul florilor

Caracteristici legate de semnul zodiacal si de florile reprezentative pentru fiecare.

Element: Foc

Curajos, determinat si incapatanat, da maximul in toate angajamentele luate dar cu greu duce la bun sfarsit un proiect. Spontan si sincer stie sa fie un prieten credincios. In dragoste isi pierde capul cu usurinta. Este pasional si gelos, dar in acelasi timp tine la libertatea sa.

Floarea care il reprezinta este laleaua.

Element: Pamant

Prietenos si iubitor, nu-i place confruntarea si incearca intotdeauna solutii moderate. Nu-i place viata mondena, prefera sa petreaca o seara in compania prietenilor adevarati. In dragoste traieste sentimente intense si de durata, dar uneori exagereaza cu posesivitatea.

Floarea care il reprezinta este trandafirul.

Element: Aer

Nelinistit si foarte curios, se entuziasmeaza pentru orice, dar de multe ori risipeste energiile in multe initiative care raman neindeplinite. In prietenie iubeste sa fie in compania persoanelor diferite pentru a nu se plictisi. In dragoste este fascinat de relatiile care il stimuleaza intelectual.

Floarea care il reprezinta este garoafa.

Element: Apa

Introvertit si impenetrabil, nu isi manifesta sentimentele si nu accepta sa intri in viata lui privata, dar sub cochilie se ascunde un suflet sensibil. Are o mare nevoie de siguranta si de repere pe care le identifica in prieteniile sale. In dragoste este foarte dulce si delicat.

Floarea care il reprezinta este gerbera.

Element: Foc

Mandru, combativ si dinamic, intotdeauna vrea sa atraga atentia celor din jur. In prietenie stie sa fie afectuos. In dragoste este foarte pasional si isi traieste cu intensitate sentimentele. Ii place sa isi implice partenerul in tot ceea ce face, dar, in schimb vrea atentie si admiratie.

Floarea care il reprezinta este floarea soarelui.

Element: Pamant

Metodic, meticulos si atent la detalii, semnul Fecioarei crede doar in ceea ce vede si ii place sa tina totul sub control. In dragoste este un pretendent de odinioara, adora sa cucereasca persoana draga cu surprize si cadouri. Pune mare pret pe prietenie si prefera sa se inconjoare de oameni putini dar sinceri.

Floarea care il reprezinta este margareta.

Element: Aer

Pedant prin excelenta, adora sa se inconjoare de tot ce este frumos si elegant. In aparenta este foarte sigur de sine dar in realitate este mereu in cautarea echilibrului si are nevoie de confirmare constanta. Crede cu tarie in legaturile importante si traieste in armonie prietenia si dragostea.

Floarea care il reprezinta este crinul.

Element: Apa

Scorpionul este plin de resurse, o persoana de incredere, profunda si fascinanta. De multe ori scorpionii sunt autoritari si au capacitatea de a descoperi rapid slabiciunile altora. Uneori sunt lipsiti de tact, cu toate ca raman surprinsi atunci cand isi dau seama ca au jignit pe cineva. Sunt foarte posesivi dar, de asemenea, capabili de a simti emotii intense.

Floarea care il reprezinta este rododendronul.

Element: Foc

Dinamic si intreprinzator, sagetatorul este mereu in cautarea noului. Intotdeauna implicat in proiecte noi, iubeste miscarea si contactul cu oamenii din locuri indepartate. In prietenie nu cunoaste lipsa de loialitate si rea credinta. In dragoste se aprinde cu usurinta, dar la primul obstacol incepe sa se uite in jur.

Floarea care il reprezinta este strelitia.

Element: Pamantul

Hotarat, serios si rational, isi programeaza viata metodic si lupta pentru succes pe care, in general, il obtine dar nu imediat. In prietenie este foarte selectiv. In dragoste este foarte pragmatic, putin pasional si nu-i plac dulcegariile.

Floarea care il reprezinta este anemona.

Element: Aerul

In aparenta este agresiv, dar ascunde un suflet foarte sensibil. Dinamic, creativ si plin de imaginatie, iubeste sa inventeze si sa inoveze. Distrat si visator, de multe ori tinde sa piarda contactul cu realitatea. Este altruist cu prietenii si idealist in dragoste.

Floarea care il reprezinta este orhideea.

Element: Apa

Extrem de sensibil si empatic, reuseste sa capteze fiecare nuanta si sa inteleaga starea de spirit a celor din jurul lui. In prietenie este intotdeauna gata sa asculte si sa ajute. In dragoste este foarte romantic si ii place sa fie rasfatat.

Floarea care il reprezinta este gardenia.