Alege tara de destinatie!

Cine suntem

Interflora este compania lider in lume in livrarea de flori, plante si cadouri la domiciliu. Este prezenta in 150 de tari cu peste 58 000 de puncte de vanzare, toate caracterizate de aceleasi standarde de eficienta, calitate si experienta in domeniul florilor.

Toate punctele de vanzare Interflora sunt conectate printr-o mare retea, rezultatul unor alegeri strategice inovative, cu investitii semnificative in tehnologie, pentru a oferi logistica si servicii optime pentru florarii si clienti.

Serviciul se bazeaza pe capacitatea de a transmite comenzile primite prin intermediul site-ului, prin telefon sau din magazine, direct la florariile cele mai apropiate de locul de livrare al aranjamentului floral. Garantam prospetimea florilor indiferent de destinatie.

Interflora Trading este compania care detine marca Fleurop Interflora in Romania. Cultura si pasiunea pentru flori au fost intotdeauna fortele din spatele dezvoltarii noastre de-a lungul timpului. Competenta si experienta recunoscuta pe plan international se regasesce in cele peste 60 de florarii afliate in toata Romania.


A alege Interflora inseamna

Livrare la domiciliu

Fiecare buchet de flori se va realiza cu creativitate si atentie la detalii de catre florarii experti Interflora si va fi livrat direct destinatarului pentru a crea, de fiecare data, o surpriza aparte.

Interflora garanteaza livrarea in aceeasi zi in care a fost data comanda.

 

Asistenta clienti 7 zile din 7

Serviciul Asistenta clienti este disponibil de luni pana sambata, de la 9:00 la 19:00, si duminica de la 9:00 la 17:00.

Puteti contacta operatorii nostri prin telefon la nr. +4031 435 6708 / 0319591 sau prin e-mail la infoclienti@interflora.ro, pentru a primi toate informatiile pe care doriti sa le aveti despre comenzi sau despre serviciul Interflora.

 

Fara comision la cumparare

Interflora accepta principalele carduri de credit/debit (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express). Tranzactia este executata in conformitate cu cele mai inalte standarde de securitate si confidentialitate a datelor. Interflora nu aplica niciun comision la achizitie.


 

Eficienta, garantie si siguranta

Pentru a asigura o gestionare rapida si eficienta a comenzii, comenzile Interflora sunt procesate si transmise in format electronic catre florarii in timp real.

Interflora garanteaza livrarea comenzii, atat in Romania cat si in strainatate, in concordanta cu zilele si orele de deschidere ale florariilor noastre.